Aankomende beurzen in 2019
Ook in 2019 zijn wij weer prominent aanwezig op de verschillende beurzen. In het onderstaande overzicht de beurzen waar wij in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar te vinden zijn.

Groene Sector Vakbeurs - 15, 16 en 17 januari

De Groene Sector Vakbeurs is hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche in Nederland. Op deze 20e editie zijn ruim 250 exposanten en we verwachten in drie dagen zo'n 17.000 bezoekers. We ontmoeten op deze beurs graag hoveniers en timmermannen die zich bezig houden met houtbouw, verandabouw, terrassenbouw of andere timmerwerken. We demonstreren als noviteiten hier onze nieuwe 3e generatie Dynaplus vlonderschroef Xtreme; nóg sterker en nóg buigzamer dan de eerste generatie bronskleurige vlonderschroef met coating. Daarnaast laten we voor het eerst onze speciale Dynaplus houtgevelschroef zien; een ideale oplossing is voor het maken monteren van schuttingplanken of potdekselwerk. We zijn met onze Dynaplus stand te vinden op nummer 216. Wilt u deze beurs graag bezoeken? Stuur dan even een mailtje naar verkoop@hoenderdaal-fasteners.nl en ontvang van ons een registratiecode voor gratis bezoek.

 

Bouwbeurs Utrecht - 4, 5, 6, 7, 8 februari)

De BouwBeurs is dé vakbeurs voor de uitvoerende bouw in Nederland. De beurs wordt om het jaar gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij zijn ook in deze 2019-editie weer van de partij met onze Dynaplus stand in hal 12, standnummer 12.A033. Zoals de vakmannen van Nederland en Belgie van ons gewend zijn zullen we weer veel demonstraties doen met onze schroeven en geven we weer veel weg om zelf te proberen. Want wij geloven in ''doen is geloven''; dus TEST THE BEST bij ons op onze stand.

FASTENER FAIR STUTTGART - 19, 20, 21 maart

De driedaagse Fastener Fair is de grootste en belangrijkste internationale vakbeurs voor de bevestigingstechniek ter wereld. Ruim 900 exposanten afkomstig uit 40 verschillende landen tonen er hun producten verdeeld over drie beurshallen. Deze beurs word om het jaar gehouden en dit is inmiddels de 8e editie in Stuttgart. Wij presenteren op onze stand in Hal 3 onze eigen merken Dynaplus en Rotadrill. We zijn op deze beurs voornamelijk op zoek naar nieuwe export-klanten voor deze A-merken in schroeven, maar we verwelkomen uiteraard ook graag onze bestaande relaties. Ben je geïnteresseerd om eens helemaal in de wereld van fasteners te duiken en wil je deze vakbeurs bezoeken? Stuur ons dan even een bericht en we sturen je een gratis toegangsbewijs.

The three-day Fastener Fair is the largest and most important international trade fair for fastening technology in the world. Over 900 exhibitors from 40 different countries show their products in three exhibition halls. This fair is held every year and this is the 8th edition in Stuttgart. We present our own brands Dynaplus and Rotadrill at our stand in Hall 3. At this exhibition we are mainly looking for new export customers for these A-brands in screws, but we also welcome our existing relations. Are you interested in diving into the world of fasteners and do you want to visit this trade fair? Send us a message and we will send you a free admission ticket.

Copyright © Dynaplus 2018 | Privacybeleid