3rd generation; held onder de schroeven
Onze Dynaplus universeelschroeven zijn vernieuwd en verbeterd! Het is inmiddels de derde..

Onze Dynaplus universeelschroeven zijn vernieuwd en verbeterd! Het is inmiddels de derde generatie schroeven die wij hebben ontwikkeld. Twaalf jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van ons professionele schroevenmerk voor de vakman, en deze laatste generatie bewijst van absolute topkwaliteit te zijn. Een held onder de schroeven. De unischroef is vernieuwd tot in de kleinste details en hij is op praktisch alle punten toch weer verbetert. Het aangrijpmoment is beter, de indraaiweerstand lager maar ook de sterkte en de buigzaamheid van de schroef zijn verder geoptimaliseerd. Een perfect gevormde startdraad, een nieuw transparant smeermiddel en een andere staalsoort i.c.m. een uitgebalanceerd hardingsproces zorgen voor deze verbeteringen.

 

 

 

 

Nieuwe verpakking
Bij een nieuwe schroef hoort ook een nieuwe verpakking; met een felrode zijkant valt deze goed op en is deze goed herkenbaar. Ook zijn de etiketten vernieuwd; ze hebben een kleurcodering die aangeeft welke TX-bit er gebruikt moet worden. We hebben hiervoor een hoogwaardige kwaliteit TX-bits met kleurbandjes ontwikkeld; voor het gemakkelijk wisselen van bit tijdens de klus.

 

 

 

 

 

Word jij een held? 
Speciaal voor de lancering van de nieuwe 3rd generation schroef is er een leuke actie voor de vakman opgezet. Iedere Dynaplus gebruiker ontvangt bij de vakhandel deze zomermaanden het gratis Held-van-de-bouw-T-shirt bij aanschaf van 10 doosjes Dynaplus. Meer info over deze actie vind je op de speciale campagne-website www.schroevenvoordevakman.nl

Copyright © Dynaplus 2018 | Privacybeleid