Dyna Nordic

DynaNordic is dé innovatieve expert in bevestigingsmaterialen voor Scandinavië en de Baltische staten. DynaNordic levert succesvolle shopconcepten specifiek voor de Noord-Europese markt. Het assortiment én de presentatie zijn hier geheel op afgestemd. Dit shop-concept wordt verkocht onder de naam DYNA en wordt gekenmerkt door een slimme lijn zeer hoogwaardige en weersbestendige kunststof verpakkingen.

DynaPlus
Het A-merk schroeven voor de vakman. De schroeven zijn onderverdeeld in drie categorieën: Binnenschroeven, Buitenschroeven en Constructieschroeven.

DynaFast
Een breed pakket bevestigingsmateriaal van hoge professionele kwaliteit. De commodity’s in het bevestigingsmaterialenschap met een onderverdeling tussen de schroeven en de bouten-moeren-ringen.


DynaFix
Deze range betreft de fixings. Een uitgekiend assortiment met veelgebruikte pluggen en ankers van gecertificeerde kwaliteit.

De vertegenwoordiging van het Zweedse DynaNordic AB wordt gedaan door Sander Pruijssers. Sander heeft Nederlandse roots, maar is woonachtig in het zuiden van Zweden. DynaNordic is een rechtstreekse dochter-onderneming van Hoenderdaal Fasteners, een toonaangevend familiebedrijf in Nederland met een breed assortiment bevestigingsmaterialen. Hoenderdaal biedt nationaal en internationaal oplossingen in bevestigingstechniek en heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van de beste schroeven. Vanuit het achtduizend vierkante meter grote logistieke centrum in Veenendaal beleveren zij, met een hoge servicegraad, dagelijks toeleveranciers in de sectoren bouw, industrie en DHZ.

Lees meer

Copyright © Dynaplus 2018 | Privacybeleid