Dealer worden?

Heb je een IJzerwaren vakzaak, Bouwmaterialenhandel of DHZ-winkel in Nederland of Belgie en wil je graag Dynaplus partner worden? Dat kan! Neem contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden.

Schroeventraining
Wij helpen graag om het kennisniveau over schroeven van jouw verkoopmedewerkers te vergroten. Dit doen we door het geven van schroeventrainingen, op locatie of bij ons in het schroevenlab. Wij geloven dat kennis van schroeven vereist is voor een succesvolle verkoop. De schroeventraining bestaat meestal uit een half uur theorie en ongeveer een uur praktijktraining. In deze training worden de kwaliteitsverschillen van verschillende schroeven uit de markt vergeleken en worden de kenmerken van onze Dynaplus schroeven in verschillende specifieke toepassingen getest. Zo kun je beter verkopen en wordt je klant geholpen met een goed advies.

Zien is geloven
We bieden onze Dynaplus Partners graag faciliteiten in de winkel om onze schroef te laten testen door de eindgebruiker. De beste overtuigingskracht is de schroef zelf; zien is geloven! We hebben hiervoor speciaal een voorraadhoudend Testcenter ontwikkeld: een plek in de winkel waar de vakman het verschil tussen de schroef die hij nu gebruikt en onze Dynaplus schroeven kan ervaren. Dit testcenter heeft een formaat van een EURO-pallet en wordt kant-en-klaar aangeleverd.
Naast de grote variant is er nu ook een kleine balie-variant ontwikkeld. Op dit testcenter zijn drie soorten hout voorgemonteerd zodat er verschillende tests gedaan kunnen worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer

Copyright © Dynaplus 2018 | Privacybeleid